Projects

House at the Napix

Kinnesswood, Kinross, Perthshire

CLIENT: Private Client

SECTOR: All, Residential

STATUS: Complete

The development site is located at the north east edge of the village just within the designated Conservation Area boundary. The new house is cut into the site to mitigate the overall visual impact and ensure an immediate relationship with the front and rear gardens from within.

A sympathetic palette of traditional materials is used to ‘root’ the building to the site and acknowledge the garden setting and the adjacent conservation area. A substantial section of the existing garden to the rear is preserved, which establishes an attractive setting for the new house when viewed from Bishop Hill.

we let our buildings speak for themselves

TWITTER  +  INSTAGRAM

Cookies & Privacy  |  T&Cs  |  © 2017  |  Website cbd
error: Content is protected !!